Assortiment

RDS Mobiel zoekt voor u het beste abonnement uit inclusief accessoires zoals tasjes, sd kaarten en sreenprotectors.

Voor particulieren vinden wij het best passend simonly abonnement en adviseren wij de beste telefoon. U hoeft niets te doen, wij zeggen uw contact op met gratis nummerbehoud zodat u nooit meer zorgen heeft en altijd bereikbaar bent, zoals het hoort. U hoeft nooit meer de klantenservice te bellen, u stuurt een app naar RDS Mobiel met uw vraag en wij lossen het snel voor u op. Elke 3 maanden een nieuwe telefoon inruilen is geen probleem bij ons. Reparatie op locatie is ook mogelijk, kortom, wij hebben alles voor al uw wensen. Wij leveren ook de toestellen van GAPPY.nl.

 

Ondernemers genieten van de hoogste service mogelijk in Nederland en weten altijd waar ze aan toe zijn. Voor ondernemers vinden wij het beste abonnement met of zonder telefoon, en kijken naar het totaalplaatje. Maatwerk in vaste en mobiele telefonie, VDSL en glasvezel voor uw bereikbaarheid, geheel onafhankelijk tegen de laagste kosten. Uw complete werkplek in de Cloud met 24/7 helpdesk is voor ons geen vreemde.

U hoeft zich geen zorgen te maken als u door RDS Mobiel bediend wordt. Wij kijken naar uw vaste telefonie en passen de combinatie vast-mobiel toe waardoor u meestal geen investeringen meer heeft. U kunt uw vaste telefonie zelfs vernieuwen zonder investering. Bel ons voor een vrijblijvend bezoek.

RDS Mobiel geeft u volledige openheid en laat u het verdienmodel zien zodat u weet waar u aan toe bent en u uw werkzaamheden optimaal kunt uitoefenen.

Wij leveren vele merken en hebben kennis van Yealink, Gigaset, Polycom, DECT, WiFi etc.

 

RDS Mobiel ontzorgt uw zoektocht naar de best passende propositie!

 

 

btn_naarprijsopgave

• Op basis van uw huidige maandfactuur zoeken wij het beste abonnement voor u uit. Heeft u een toestelwens dan nemen wij die mee in de aanbieding. Wij hebben uw einddatum huidig contract nodig evenals uw totaal aantal verbruikte minuten en MB’s.

btn_naarprijsopgave

• Wij kunnen uw kosten direct verlagen na het inzien van uw facturen, voor zowel vast, mobiel als zakelijk.

btn_naar360scan

U krijgt gepast advies terug na 3 werkdagen.

• RDS Mobiel streeft ernaar alle kleine letters en verborgen tarieven aan u inzichtelijk te maken in uw aanbieding.
• RDS Mobiel zoekt altijd de beste verhouding van kwaliteit en prijs.
• RDS Mobiel is niet aansprakelijk op welke manier dan ook op het gebied van netwerkgerelateerde klachten betreffende dekking of storingen. Vanzelfsprekend helpen wij u bij uw probleem.
• RDS Mobiel verwijst u naar de algemene voorwaarden te vinden op de website van het netwerk.
Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven
• RDS Together heeft als missie de klant te begeleiden in deze ondoorzichtige wereld.
• Klanten met 1 abonnement worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 200 aansluitingen.
• Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven, dat is wat u krijgt bij RDS Together.