Wie RDS Mobiel

rdsmobiel-img_bRDS Mobiel viert haar 25-jarig jubileum in het geven van onafhankelijk telecomadvies. We kijken iedere 4 maanden naar zowel de vaste- als mobiel telefonie en naar de internetverbinding. Dit geeft iedere 4 maanden een besparing.

Samen

Vanaf 2018 gaat RDS Mobiel transformeren naar RDS Together. RDS Together brengt vast, mobiel en de werkplek in de Cloud samen. Iedereen is inmiddels gewend om met internet te werken, wat natuurlijk ook een Cloud applicatie is. Vanaf 2018 kan de complete werkplek inclusief alle (maatwerk) software in de Cloud met onze 24/7 helpdesk.  Hierdoor is er vrijwel geen risico meer van lokale omstandigheden zoals temperatuurbeheersing of verouderde software. U kunt dus terecht voor de gehele telefonie van reparaties en telefoontasjes tot aan 24/7 helpdesk voor de grootzakelijke markt. Wij staan voor uw klaar. We doen het samen.

Missie

Onze missie is het streven van de overgang naar een actuele vaste telefonie omgeving (IP) zonder investering. Zo maken onze klanten gebruik van alle faciliteiten die nodig zijn, in het tempo van de klant. RDS Together laat het u zien wat de overgang nu echt voor u betekent en legt alle providers op tafel in het vergelijk.

Service

Wij bedienen onze klanten van A tot Z zodat zij op hun beurt totaal ontzorgt worden. Opzeggingen, nummerbehoud, verlengen, ondersteuning in hardware, factuuranalyses tot complete Sla’s is ons niet vreemd. Immers is het belangrijk dat u zich kunt focussen op uw business en dat wij uw bereikbaarheid blijven waarborgen. Tussentijdse wisselingen van abonnementen of bundels is vanzelfsprekend, ondanks de looptijd, wij gaan door het vuur voor u.

Gratis scan

Zowel voor de mobiele als vaste telefonie en dataverbindingen geven wij ieder kwartaal onafhankelijk advies.
Deze zogenaamde unieke 360 graden scan zorgt voor een directe besparing ongeacht de looptijd van een contract of type provider en is voor het MKB kosteloos. Op deze wijze betaald u gedurende contracttermijn nooit te veel immers heeft u altijd de beste passende tarieven.

Onafhankelijk

Wij bieden u alle providers, abonnementen en toestellen aan met méér korting en méér service. Kunt u verlengen dan ontvangt u een verlengingsaanbieding met de beste en goedkoopste deal, u mag zelf kiezen bij ons.
Wij ondersteunen u 24/7 en hebben zo’n 100 professionals voor u klaar staan. Op alle niveaus  zetten wij de beste specialisten in. Mocht het uitkomen dat een provider bij u het beste past maar die wij niét leveren dan adviseren wij u de verschillen en kiest u zelf waar u het beste gevoel bij heeft.

Besparen

Wilt u direct weten of u onnodig teveel betaald of bent u toe aan een nieuwe aanbieding? Mail ons dan een gemiddelde maandfactuur met de totalen aan MB’s en belminuten en uw startdatum van uw contract. Betreft vaste telefonie kunt u uw tweemaandelijkse factuur overleggen.
U ontvangt dan binnen 3 werkdagen opmaat advies terug, geheel vrijblijvend.

Info@rdsmobiel.nl

Bedankt.

 

Rob de Swart

Uw adviseur

 

 

 

Voorbeeld mobielabonnement:

Aanbieding:
Onbeperkt bellen (600min max, kleine letters…)
2000 MB data (4G 12Mbps, 1mnd houdbaar en niet te delen met andere gebruikers
Maandbedrag vanaf € 54,00
Aansluitkosten € 40,00

Aanbieding RDS:

Onbeperkt bellen (12000minuten, heel Europa, KPN netwerk)
2000 MB data (4G 40Mbps, 3 mnd houdbaar en te delen met collega’s en familie)
Maandbedrag € 39,00 all in (!)
Geen aansluitkosten.

U krijgt meer maar bespaart zomaar € 400,00 per nummer.

—-

Voorbeeld vaste telefonie voor een administratiekantoor met 5 werkplekken:

Aanbieding collega’s:

€ 5,- per gebruiker
€ 20- voor 4 gelijktijdige gesprekken
€ 10,- onbeperkt nationaal bellen
€ 25,- PBX centrale
€ 1,- per telefoonnummer, totaal 2 nrs
€ 50,- dataverbinding
Totale maandelijkse kosten: € 173,00

Aanbieding RDS:

€ 6,- per gebruiker
€ 10,- onbeperkt bellen nationaal
€ 4,- per gebruiker service kosten
€ 40,- dataverbinding

Totale maandelijkse kosten: € 140,-.

—-

Wij spelen open kaart en vertellen u de geheimen van de branche zodat u weet waar u aan toe bent en recht op heeft.

Een bezoekafspraak zal u een completer beeld geven van onze klantgerichtheid en expertises

Bij ons kunt u goedkoper uw KPN, Vodafone of  T-Mobile abonnement verlengen! Bovenop onze hoge kortingen hebben wij ook de landelijke netwerkacties en bieden toestellen tot € 70,- goedkoper aan.

Dus hetzelfde abonnement en toestel bij ons goedkoper! Betaald u nu € 52,- per maand? Via ons kan dat € 40,- worden. Dat is per contracttermijn een besparing van € 288,-. Inclusief telefoon kan de besparing oplopen tot € 400,-!

RDS realiseert voor het MKB forse besparingen  maar ook voor grote bedrijven en particulieren. Tot 50 aansluitingen is ons advies kosteloos!

Hoe is RDS Mobiel ontstaan?

Vanaf de eerste GSM telefoon in Nederland is Rob de Swart actief in deze markt. Al zo’n 25 jaar wordt er door Rob onderscheidend specialistisch advies gegeven en heeft hij een aantal van de bekende grote winkelketens helpen opstarten. In 2001 lanceerde Rob met zijn team het ‘gratis onderling bellen’ in Nederland. Dit maakt het dat RDS de ervaring en kennis bezit waar onze klanten ten volle van profiteren.
Rob de Swart heeft RDS Mobiel en RDS Vast in het leven geroepen, dè service partij die tussen de netwerken en de klant volledige transparantie biedt, wat zeer exclusief in deze markt te noemen is. Onze klanten voelen zich nooit bedonderd en weten waar ze aan toe zijn, elke maand, elk jaar.

Wat verwacht RDS Mobiel van de klant?

RDS Mobiel verwacht van de klant elke vier maanden een kopie factuur of de inlogcodes, waarmee wij onze 360 graden scan kunnen uitvoeren. Hierop ontvangt de klant advies om nog efficiënter om te gaan met haar omgeving. Dit in de vorm van tips, trucs of een bundel- aanpassing in overleg.
RDS Mobiel geeft als extra service een fee voor het aanbrengen van nieuwe klanten. RDS Mobiel biedt u de mogelijkheid om uw toestel in te ruilen. RDS Mobiel wenst u een onbezorgde telefonie omgeving!

Transparant en overzichtelijk

Samen werken met mensen waar u van op aan kunt en weten waar u aan toe bent wanneer u iets afspreekt. Dat zijn twee zeer belangrijke kernwaarden van RDS Mobiel. Geen ingewikkelde voorwaarden of onduidelijke verbintenissen. Uw facturen zijn altijd online inzichtelijk en duidelijk uitgesplitst. Transparantie in gemaakte afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar u op kunt rekenen wanneer u een dienst afneemt van RDS Mobiel.

Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven
• RDS Mobiel heeft als missie de klant te begeleiden in deze ondoorzichtige wereld.
• Klanten met 1 abonnement worden door RDS Mobiel niet vergeten. Onze kracht gaat tot 200 aansluitingen.
• Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven, dat is wat u krijgt bij RDS Mobiel.